Het gezicht achter Trouwringen24.nl

  Trouwringen24.nl is de nummer 1 van Nederland in online trouwringen.
  Bent u benieuwd naar de persoon achter Trouwringen24.nl? Een kennismaking!

  Trouwringen24.nl maakt deel uit van Edelsmederij Verweij uit Veenhuizen. Eigenaar Hildardjan Verweij heeft een flinke staat van dienst en jarenlange ervaring als juwelier en goudsmid.

  Na zijn opleiding tot goudsmid-juwelier in Schoonhoven van 1981-1986 was Hildardjan Verweij achtereenvolgens werkzaam bij kunstenaar Jan Mijnster in Rotterdam, waar hij unieke ontwerpen uitvoerde; vervolgens werkte hij 8 jaar als goudsmid bij Johan Rozendaal en maakte onder meer sieraden uit de lijn Le Chic. In 1997 richtte Hildardjan een eigen bedrijf op, Edelsmederij Verweij. Dit is momenteel gevestigd in Veenhuizen (Drenthe), met een tweede vestiging in Amersfoort.
  Trouwringen24.nl en ook BijzondereTrouwringen.nl maken deel uit van Edelsmederij Verweij.

  Ervaring, aandacht, kwaliteit
  Bij Trouwringen24.nl kunt u rekenen op maatwerk trouwringen van de hoogste kwaliteit en op deskundig advies! Hildardjan Verweij is al sinds 1986 juwelier en goudsmid. Dankzij zijn jarenlange ervaring kan hij u uitstekend adviseren bij uw keuze van een paar mooie trouwringen. Ook weet hij alles van edelmetalen en diamanten.

  Via de virtuele adviseur kunt u zijn deskundige advies inwinnen. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om uw wensen live te bespreken met Hildardjan Verweij en de ringen van Trouwringen24.nl te passen!

  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel even of stuur een mailtje!
  Ons mailadres: info@trouwringen24.nl
  Ons telefoonnummer: 0592 – 388506