Bijzondere verlovingsringen

  Een unieke verlovingsring is een sieraad voor het leven én een heel bijzonder aandenken aan een onvergetelijk moment. De aanzoeksringen en verlovingsringen uit onze collectie zijn enig in hun soort. Ze zijn met de hand gemaakt door onze goudsmeden in heel verschillende stijlen: van speels en vloeiend tot strak en stijlvol. Hun overeenkomst is dat het stuk voor stuk exclusieve blikvangers zijn!

  Verlovingsring met briljant

  Een verlovingsring wordt vaak bij een huwelijksaanzoek aan een vrouw geschonken. Vandaar dat zulke ringen meestal zijn bezet met diamant. Bij onze bijzondere verlovingsringen vormen ontwerp en briljant samen een volmaakt geheel. De lijnvoering en de steen zijn prachtig op elkaar afgestemd. Een perfect voorbeeld van zo’n ontwerp is deze unieke verlovingsring met een fonkelwitte briljant.

  Bijzondere verlovingsringen online kopen

  Wilt u uw geliefde een aanzoek doen, dan is het natuurlijk heel romantisch als u haar daarbij een mooie ring geeft. Zeker een exclusieve verlovingsring zoals u ze bij deze bijzondere ontwerpen ziet. U kunt de ring van uw keuze heel makkelijk online bestellen in onze webshop.
  Meer klassieke verlovingsringen vindt u op de pagina Verlovingsringen kopen. Betaalbare ringen voor een huwelijksaanzoek of verloving die heel subtiel en fijntjes zijn vormgegeven.

  De ringen op deze pagina kunnen wij maken in verschillende kleuren goud, bijvoorbeeld warm geelgoud, roségoud of witgoud en ook in platina. Bovendien zijn de meeste modellen verkrijgbaar met een grotere of juist kleinere briljant.

  We verzenden onze ringen ook naar adressen buiten Nederland en buiten de EU. Omdat we voor verzendingen zijn verzekerd, loopt u daarbij geen enkel risico.
  Wilt u het model toch graag eerst in het echt zien, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze ringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen!