Garantie

  Uw garanties op een rij:

  • Levenslange garantie op de ringen*
  • 3 jaar garantie op diamanten*
  • Gratis echtheidscertificaat
  • Gratis ringmaatgarantie
  • Kosteloze reparatie bij fabricagefouten
  • Gratis verzekering tegen diefstal van uw trouwringen
  • Gratis aangetekende verzending op risico van Trouwringen24.nl* 

  Garantie op metaal en stenen
  Trouwringen24.nl geeft levenslange garantie op uw ringen en 1 jaar op ringen uit de serie V900 t/m V999*. Op eventuele diamanten in uw trouwringen heeft u 3 jaar garantie en 1 jaar op diamanten van ringen uit de serie V900 t/m V999*.

  De volgende zaken zijn uitgesloten van garantie:

  • Uitvallen/verliezen van diamanten na het verstrijken van de garantieperiode van 3 of 1 jaar (1 jaar bij ringen uit de serie V900 t/m V999).
  • Natuurlijke slijtage (krasjes en deukjes) ontstaan door het dagelijks dragen van de ringen

  Aangeboden garanties doen geen afbreuk aan de wettelijke rechten voor als consument omtrent garantie en conformiteit. Deze wettelijke rechten houden in dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

  Let op: Uw garantie vervalt wanneer u uw ring(en) door een ander bedrijf dan Trouwringen24.nl laat vermaken (grotere of kleinere maat bijvoorbeeld) of repareren.

  Echtheidscertificaat
  U ontvangt gratis een echtheidscertificaat bij uw sieraden. Hierop staat onder meer het karaatgehalte van het goud of platina van uw ringen en het aantal carats en de kwaliteit (zuiverheid) van de diamanten.

  Reparatie
  Wilt u uw ring laten repareren? Download dan onze reparatiebon en vul deze volledig in. U kunt ons ook een mailtje sturen, dan sturen wij u een reparatiebon toe.

  Als u een ring ter reparatie aanbiedt, verzoeken wij u om deze goed ingepakt en stevig dichtgetapet altijd aangetekend via PostNL te verzenden naar het reparatieadres van Trouwringen24.nl. Bewaar uw verzendbewijs van PostNL goed; wij kunnen hier om vragen mocht dat nodig zijn.
  Zodra wij uw ring hebben ontvangen, berichten wij u hiervan en geven we aan op welke datum u de ring retour ontvangt.

  Wanneer u uw ring aangetekend via PostNL naar ons stuurt, hoeft u de ring niet extra te verzekeren.

  Reparatieadres
  Firma Verweij
  Kerklaan 2
  9341 AV Veenhuizen

  Bij reparatie verzoeken wij u de reparatiebon te downloaden en volledig in te vullen.

  Ringmaatgarantie
  Mocht de maat van uw ringen onverhoopt niet goed zijn na ontvangst, dan maakt u aanspraak op onze ringmaatgarantie: Trouwringen24.nl maakt eenmalig kosteloos uw bestelde ringen op maat. Hiertoe maken wij een afspraak met u bij een van onze vestigingen, om de juiste ringmaat op te meten. De aangepaste ringen worden kosteloos per aangetekende post retour aan u gestuurd, maar u kunt ze ook ophalen in een van onze twee trouwringenstudio’s.

  U maakt tot 3 maanden na aflevering van uw bestelde ringen aanspraak op onze kosteloze ringmaatgarantie.

  Wilt u er zeker van zijn dat u ringen in de juiste maat bestelt? Natuurlijk kunt u dan ook meteen een afspraak met ons maken om kosteloos de juiste ringmaat te laten opmeten. Als u ons belt of mailt, maken wij een afspraak met u in Amersfoort of Veenhuizen.
  Meer over de ringmaatgarantie leest u hier.

  De garantie die wij bieden doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten die voor u als consument in Nederland gelden aangaande garantie en (non)conformiteit.

  * Voor retournering/aanbieding ter reparatie van uw ringen van buiten Nederland kunnen er kosten worden berekend. Retourneert u ringen vanuit het buitenland, dan dient u zelf de kosten voor aangetekend verzenden/ verzekerd vervoer te voldoen.

  Ons mailadres: info@trouwringen24.nl
  Ons telefoonnummer: 0592 – 388506

  Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze algemene voorwaarden.