Gladde trouwringen

  Klassieke trouwringen zijn tijdloos en makkelijk te combineren met andere sieraden. Wilt u gladde platina of gouden trouwringen online kopen? Onze modellen zijn verkrijgbaar in geelgoud, witgoud, roségoud en platina. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit en dragen super comfortabel.

  Klassieke smalle trouwringen zijn hot


  Smalle trouwringen zijn helemaal terug. Of eigenlijk zijn ze nooit weg geweest. Ze zien er namelijk tijdloos uit en staan elegant aan bijna elke hand. Smalle ringen zijn trouwringen met een breedte tussen de 2,5 en 4,0 mm. Zulke klassieke smalle trouwringen hebben veel voordelen. Ze passen perfect bij uw verlovingsring, omdat u beide ringen mooi tegen elkaar aan kunt dragen, zonder dat het geheel te breed wordt.

  Draagt u al een smalle verlovingsring, let er bij de aanschaf van uw trouwring dan op dat beide ringen goed matchen en met elkaar in verhouding zijn. Trouwringenadviseur Hildardjan Verweij kan u hierbij goed adviseren, dus maak eens een afspraak. U kunt dan op uw gemak bekijken welke trouwring het mooist aansluit bij uw verlovingsring.

  Smalle ring voor de echte liefhebbers

  De klassieke trouwring V007 is met zijn breedte van slechts 2,5 mm echt supersmal! Smaller kan een trouwring eigenlijk niet zijn. De ring is bovendien heel bol, waardoor hij nog ranker oogt. Dat is optisch bedrog, maar juist dàt geeft deze ring zijn elegante uitstraling! De V007 is dan ook de perfecte keuze als u op zoek bent naar een echt smalle trouwring. Een vintage ring in de stijl van de jaren vijftig.

  Smalle gouden trouwringen in 14 karaat goud

  Smalle trouwringen met briljant voor haar

  Veel vrouwen willen graag een smalle trouwring, omdat dit beter staat. Vrouwen hebben meestal een fijnere hand en rankere vingers dan mannen. Een smalle ring doet het dan altijd goed. Zeker als hij is bezet met één of meer diamanten. Smalle trouwringen met briljant zoals ons model V500 zijn tijdloos klassiek. De V500 is slechts 3,0 mm breed en gaat een leven lang mee. Een ring als deze draagt bovendien heel comfortabel. Je voelt ‘m niet maar je ziet ‘m wel!

  Zoekt u een smalle trouwring met briljant, bekijk dan eens onze mooie collectie diamantringen. De stenen zijn op verschillende manieren gezet: in het vierkant, op een rijtje, of één grotere steen als middelpunt. U kunt ze online in het groot bekijken en ook zien hoe ze staan aan de hand. Hetzelfde geldt voor de bijpassende heren trouwringen van goud. Natuurlijk kunt u ook losse ringen bestellen in plaats van een set: bijvoorbeeld voor haar een smalle fijne ring en voor hem een wat bredere stoere trouwring!

  Smalle trouwringen met een kleine briljant