Gratis pasringen

  Vóór uw bestelling
  Wilt u bestellen, maar bent u niet zeker over de juiste ringmaat? Die kunt u heel makkelijk opmeten met onze gratis ringenbos met pasringen. U krijgt de pasringenset na aanvraag zo snel mogelijk kosteloos thuis bezorgd. U kunt hiermee zelf heel eenvoudig uw ringmaat bepalen. In de ring die u goed past, staat een getal; dit vermeldt u bij uw bestelling in onze webshop op het invulformulier. 


  Nà uw bestelling
  Op basis van de ringmaat die u bij uw bestelling heeft opgegeven, sturen wij u kosteloos 3 kunststof test-ringen per bestelde ring. Eén in de maat die u heeft besteld, één in de maat daarboven en één in de maat daaronder. Die test-ringen kunt u enkele dagen proefdragen, zodat u met zekerheid de juiste maat kunt vaststellen. Wij nemen contact met u op om te bespreken of de maat goed is. Is dat het geval, dan starten wij direct met het maken van de trouwring(en).

  Welke hand?
  Neem altijd de maat op van de vinger waaraan u uw trouwring wilt dragen en noteer voor uzelf aan welke hand u heeft gemeten: de linker- of rechterhand. Bijna ieder mens heeft namelijk een verschillende ringmaat links en rechts. Hier vindt u meer informatie over het meten van de juiste ringmaat. Vraag nu een gratis pasringenset aan:  

  Vragen of opmerkingen?
  Ons mailadres: info@trouwringen24.nl
  Ons telefoonnummer: 0592 – 388506
  U kunt ons 7 dagen per week bellen tussen 9.00 en 22.00 uur.
  Uw mail beantwoorden wij zo snel mogelijk.