Ervaringen van klanten

  Op deze reviewpagina leest u de ervaringen en reviews van klanten en hun aanbevelingen.  Onze witgouden ringen hebben we uitgekozen en besteld in de zaak in Amersfoort en Hildardjan heeft ons toen goed geholpen. Klein minpuntje was dat de levertijd van 2 weken uitliep tot 3 weken, omdat het erg druk was. Na drie weken kregen we ze thuis gestuurd. Ze zien er mooi uit en ze dragen erg prettig. Wij hebben model V002, gladde ringen en betaalbaar. Super bedankt, we dragen ze al sinds vrijdag de dertiende juni ☺

  Marga van Schijndel


   

  We hebben de testringen eergisteren in goede orde ontvangen en zijn al druk aan het proberen! Ik wil je oprecht complimenteren met deze service, want dit is een ontzettend goede manier om in het dagelijkse doen en laten te ontdekken wat de invloed is op je vingerdikte en welke maat ring daar het beste bij past. Dit maakt de keuze voor de juiste maat aanzienlijk makkelijker en beter. Ervan uitgaande dat de platina trouwringen straks perfect zullen zijn, onder andere vanwege de testringen en jouw hulp bij het maken van de juiste keuze, zullen we je zeker gaan aanraden bij mensen in onze omgeving!

  Hartelijke groet, dhr de Bruin, Utrecht
     "Na lang zoeken voor een mooie trouwring kwam ik op deze website. Mijn oog viel op een type ring en ik heb toen contact opgenomen met een aantal vragen. Tot mijn verbazing kreeg ik supersnel mail terug waarbij mijn vragen duidelijk en netjes werden beantwoord. Na wat over en weer gemail (ja ik had wat vragen, want in mijn ogen moet je het wel goed doen als je een trouwring koopt) had ik eindelijk een goed overzicht van wat ik wilde en wat ik dacht dat mijn vriendin wel mooi zou vinden. Hildardjan maakte voor mij een nette prijs en na wat kleine aanpassingen heb ik betaald en werd direct begonnen aan de ring. Op 13-12-2013 is hij aan de ring begonnen (let op, het was druk) en op 21-12-2013 was de ring klaar en op 24-12-2013 zat de ring op kerstavond om de vinger van mijn vriendin. Al met al een hele positieve ervaring met de website www.trouwringen24.nl. De website is zeer goed opgebouwd. Complimenten aan Hildardjan voor het maken van de ring en voor het snelle mailcontact.”

  Michel Diepeveen
     “Ik kwam op de site van trouwringen24.nl terecht en daar zag ik zulke mooie ringen. In roodgoud en dat heb ik altijd al zo mooi gevonden. Ideaal is dat je geen standaard set hoeft te bestellen, maar gewoon zelf een combi kunt maken. Mijn man wilde een ring van witgoud en ik precies dezelfde ring maar dan van roodgoud, met een steentje erin. Ik heb met Hildardjan gebeld om te horen hoe het allemaal in z’n werk ging. We kregen pasringen thuis gestuurd in Amsterdam om de maat te meten en dat ging perfect. Ruim een week later hadden we onze trouwringen al. Het contact was erg goed, je weet precies waar je aan toe bent; het is geen groot en onpersoonlijk bedrijf, je weet wie je aan de lijn krijgt en het is daardoor heel persoonlijk. Super dus en we zijn hartstikke trots op onze ringen.”

  Marga de Vries

     " Vakkennis en betrouwbaar!

  Mei 2013 trouwden wij en ondanks dat we geen hele specifieke wensen hadden voor onze trouwringen, konden de reguliere juweliers ons niet die ringen bieden die we zochten. In Amersfoort spraken we af met Hildardjan.
  Hij maakte gelijk een schets van de ringen die we wensten. Bovendien gaf hij een zeer schappelijke prijs. Na betaling hadden we binnen 2-3 weken de speciaal voor ons gemaakte ringen in ons bezit.
  ZEKER EEN AANRADER! "

  Rob Basjes