De perfecte trouwlocatie in Amersfoort: zijn jullie daar naar op zoek? We laten je kennismaken met een aantal mooie adresjes! Hoe lijkt het je om te trouwen op een boot of op een boerderij? Bijzondere plekken waar je een spetterende bruiloft kunt vieren. Laat je hier vast inspireren.

Ga je op zoek naar een mooie feestlocatie voor jullie huwelijk, kijk dan meteen ook eens naar betaalbare ringen in Amersfoort! Je vindt in deze stad namelijk ook de trouwringenstudio van Trouwringen24.nl. Op afspraak kun je er onze uitgebreide collectie trouwringen bekijken én passen en al je vragen voorleggen. Je kunt de betaalbare trouwringen van goud in onze webshop alvast online bekijken – en natuurlijk ook bestellen!

Trouwringen in Amersfoort van goud met diamant 0,04 crt

Bruiloft locatie op de Veluwe in Ermelo

Je trouwerij vieren op een boerderij aan de rand van de Hoge Veluwe. Er zijn heel wat bruilofts feestlocaties, maar je huwelijksfeest geven op een boerenerf is toch wel het toppunt van romantiek! Het kan bij Hoeve Kindergoed, een prachtige trouwlocatie in Ermelo. De ambtenaar van de burgerlijke stand komt bij deze oude Veluwse boerderij jullie huwelijk inzegenen en je kunt er eten, dansen, feesten en slapen. Lekker makkelijk: alles op één plek. Er heerst een gezellige sfeer op de deel, het erf en in de rustieke hoeve en het programma kan helemaal naar jullie wens worden ingevuld.

Bruiloft locatie op de Veluwe in Ermelo Hoeve Kindergoed,

Trouwen op een boot

Lijkt het je niet super om op een boot het ja-woord te geven aan elkaar en aan boord de trouwring om de vinger van je lief te schuiven? De Inspiratieboot is een geweldig originele trouwfeestlocatie: je kunt er met een grote groep vrienden en familie een heel speciale trouwdag vieren. Vanuit Amersfoort vaar je over de Eem langs grasland en moerassen. Dwars door Natura-2000 gebied en Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland, aan boord van een historisch schip. Varend over het kabbelende water kun je heerlijk eten, drinken en feestvieren. Na een fantastische tocht meer je weer aan in Amersfoort. Iedereen is een superervaring rijker…

De inspiratieboot uit Amersfoort voor bruiloften en trouwlocatie

Onvergetelijk huwelijksfeest
Trouwen op een van de unieke trouwlocaties in en om Amersfoort is een belevenis – niet alleen voor jullie zelf, maar ook voor alle gasten die samen met jullie de grote dag vieren. Dus ga voor een onvergetelijk trouwfeest!