huwelijksaanzoek

Een gouden verlovingsring is een romantisch en mooi cadeau. Goud staat heel mooi aan de hand van je lief en gaat haar hele leven mee. Ideaal dus voor een aanzoek. Zeker als je voor een bijzondere verlovingsring uit onze collectie kiest. Al deze ringen zijn met de hand gemaakt en hebben een uniek ontwerp. De kwaliteit van de briljanten is erg hoog: VVS/TW. Ze zijn dan ook prachtig helderwit en ze fonkelen optimaal.

Op de foto zie je model V1500. Een verlovingsring in witgoud met een aparte vormgeving en vloeiende lijnen. Doordat de briljant wat gekanteld is, staat de ring fantastisch aan haar hand. De steen schittert bij elke beweging. Het witgoud is mat gemaakt, zodat de helderwitte briljant alle aandacht trekt.

Bijzondere verlovingsring in witgoud met briljant

Bijzondere verlovingsring online kopen

Een aanzoeksring kopen doe je niet elke dag. Gelukkig kun je op onze website heel gemakkelijk een keuze maken en een verlovingsring online kopen. Dat is ideaal als het voor haar nog een verrassing moet blijven. We sturen de ring aangetekend op naar het adres van je keuze. Je krijgt vervolgens 3 maanden ringmaat garantie. Dit houdt in dat we de ring kosteloos op maat maken, mocht hij niet passen. Kom je liever langs? Al onze aanzoeksringen zijn natuurlijk ook live te bewonderen en te passen, in onze trouwringenstudio in Veenhuizen of Amersfoort. Per telefoon, mail of tijdens een bezoekje kun je al je vragen aan ons voorleggen. Je krijgt een betrouwbaar en deskundig advies.

Een aanzoeksring met diamant

Verlovingsringen en diamanten horen bij elkaar. Diamant is het hardste materiaal op aarde en dus kan niets het beschadigen. Er komen daarom geen krassen op: diamant blijft een leven lang mooi. De ideale steen dus voor een aanzoeksring. Zeker als de diamant briljantgeslepen is, zodat hij een geweldige schittering krijgt. Je ontvangt bij ons altijd een certificaat van echtheid. Koop je een diamant met een caratgewicht groter dan 0,40 crt, dan is de steen bovendien voorzien van een certificaat van de HRD (Hoge Raad voor Diamant), of een GIA certificaat. Op deze manier weet je precies wat voor diamant je aankoopt.

Model V1507 is een mooi voorbeeld van een unieke aanzoeksring met briljant. De witte steen steekt mooi af tegen het warme geelgoud. Hij ‘zweeft’ als het ware tussen de twee banen goud in, maar zit muurvast geklemd. Bij je huwelijksaanzoek schittert de briljant je geliefde dame tegemoet. En briljant staat elke vrouw mooi. Ze zegt vast ja!!

 

Bijzondere gouden verlovingsring met briljant