Gaan jullie je trouwringen uitzoeken? Romantisch! En wat nog romantischer is: dat kan gewoon thuis op de bank, lekker samen met je lief! Op internet vind je de mooiste droomringen. Jullie hebben vast al mooie ringen gezien. Misschien heb je zelfs al een Pinterest bord aangemaakt met je favorieten! 

Trouwringen online kopen

Bijna iedereen kijkt eerst op internet naar trouwringen, om inspiratie op te doen. Maar wist je dat trouwringen online bestellen in onze webshop ook heel makkelijk gaat? Bij Trouwingen24.nl selecteer je supersnel en simpel je voorkeuren. Hou je van witgoud, geelgoud of roodgoud? Wil je diamanten en nog eens diamanten? We hebben genoeg keus, ook als je een zwak hebt voor fonkelende stenen: want diamonds are a girl’s best friend. Dus droom vast weg…

 Trouwringen online kopen van goud met diamant

 In onze trouwringen webshop zie je de mooiste klassieke plain trouwringen, maar ook strakke moderne ringen en trouwringen met een sierlijke bewerking. Je hebt volop keus. Dat maakt samen thuis trouwringen kopen tot een feestje.

Natuurlijk kun je elke ring haarscherp en in het groot bekijken. En, heel handig, je ziet ook hoe hij aan de hand staat. Belangrijk, want als je online ringen koopt, moet je een goed beeld hebben van de grootte en de verhoudingen

De top-6 voordelen van online ringen kopen bij Trouwringen24.nl
Trouwringen kopen in onze webshop heeft grote voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

1. Je hebt heel veel keus: van classic tot trendy trouwringen
2. Het is goedkoop – je vindt bij ons prachtige betaalbare trouwringen
3. Je hoeft niet een hele dag op pad. Je kunt lekker samen thuis op ringenjacht
4. Het gaat heel snel: je hebt je trouwringen op maat al binnen 9 werkdagen in huis!
5. We sturen je pasringen toe, zodat je zelf de maat kunt meten
6. Je krijgt altijd ringmaatgarantie! Mocht je ring niet passen, dan maken we hem kosteloos op maat

Zelf supersimpel je ringmaat meten
Hoe weet je nou wat de goede ringmaat  is als je trouwringen online bestelt? Daar hebben wij een uniek systeem voor. We sturen je eerst een set pasringen om de maat op te meten. Dan doe je een bestelling in onze ringen webshop. Je krijgt dan speciaal op maat gemaakte testringen van kunststof thuisgestuurd. Hiermee kun je precies de juiste maat bepalen. Die maat geef je aan ons door en dan maken wij binnen 9 werkdagen jullie trouwringen!

 

Verschillende smaak
Stel nou: jij wilt een smalle traditionele trouwring, maar je lief valt juist voor een breed ontwerp met rechte lijnen. Goed nieuws: bij ons hoef je geen standaard set te bestellen. Jullie klikken gewoon allebei de ring aan die je het mooist vindt – hup, rechtstreeks in je winkelwagentje!

Jullie droom trouwringen
Voor welke ringen vallen jullie? Een gladde ring of een trouwring met structuur en sparkling briljanten? Surf lekker rond in onze trouwringen webshop en laat je inspireren! Wil je onze ringen liever in het echt bekijken en aan je hand passen? Je bent van harte welkom in onze trouwringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen! Maak snel een afspraak.

witgouden gladde trouwringen goedkoop