Een mooie verlovingsring koop je niet elke dag. Misschien zoeken jullie samen een ring uit voor jullie verloving, met de bedoeling om er later een bijpassende trouwring bij te kopen. Het kan ook zijn dat je haar een aanzoek gaat doen en haar wilt verrassen met een mooie ring.
In elk geval, een verlovingsring kopen is niet iets wat je zomaar achteloos doet. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom is onze collectie zó samengesteld dat er voor iedere smaak een passende ring bij zit, of je nu op zoek bent naar moderne vriendschapsringen of een bijzondere aanzoeksring. Onze modellen hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn allemaal van hoge kwaliteit.

Witgouden verlovingsring met 19 briljanten

Heb je al een idee? Ga je voor een solitair ring met een mooie grote briljant, of een sierlijke aanschuifring bezet met kleine diamantjes, die later mooi strak op de trouwring aansluit? Of kies je voor een exclusieve aanzoeksring met een vleugje glamour?
Bij Trouwringen24.nl bestel je de ring van je keuze snel en veilig online. Het is erg gemakkelijk om vanaf je mobiel of computer te zoeken naar een betaalbare verlovingsring. Veel modellen kunnen we binnen 3-5 dagen thuisbezorgen. Of op een ander adres, bijvoorbeeld je werkadres. En mocht de maat niet goed zijn: dan kun je gebruik maken van onze unieke ringmaatgarantie . We maken de bestelde ring(en) binnen drie maanden kosteloos op maat.

Bijzondere verlovingsringen


Verras je geliefde met een heel speciale aanzoeksring. Zo’n uniek sieraad maakt je aanzoek tot een onvergetelijk moment. In onze webshop kun je bijzondere verlovingsringen kopen , gewoon thuis of vanaf je werk. Dat is heel handig als het een verrassing moet blijven.
Een verlovingsring met diamant is geliefd bij veel vrouwen. Terecht, want diamant is niet alleen mooi, maar ook zeldzaam en bijzonder. Het is namelijk de hardste stof op aarde – en misschien wel in het heelal. Een diamant blijft dan ook altijd mooi, want er kunnen geen krassen op komen. Duurzamer kan het niet en daarom staan diamanten voor eeuwigheid. Symbolisch toch? Eeuwig als de liefde!
Heb je de smaak te pakken, laat je dan inspireren door onze aparte verlovingsringen. Neem nou model V1505: dat is wat je noemt een bijzonder ontwerp. De ring is ook nog eens bezet met een briljant van maar liefst 0,11 crt. Een echte droomring.

Bijzondere verlovingsringen in witgouden en goud met diamant

Een online verlovingsring


Heb je een keuze gemaakt, plaats je bestelling dan snel en makkelijk in onze webshop. Als je vragen hebt, bel of mail gerust! Natuurlijk kun je ook op afspraak langskomen in onze trouwringenstudio in Amersfoort of in het atelier in Veenhuizen om de ring of ringen in het echt te bekijken.

Mail: info@trouwringen24.nl
Telefoon: 0592 - 388 506
Je kunt ons 7 dagen per week bellen tussen 9.00 en 22.00 uur!