Retourneren

  Wilt u uw bestelling retourneren? Dan zijn er twee mogelijkheden.
  U kunt de ringen terugbrengen naar onze trouwringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen, of u kunt de ringen kosteloos aangetekend retour sturen (binnen Nederland).*. In dat laatste geval dient u eerst een retournummer aan te vragen.

  Goed om te weten
  Het onderstaande is belangrijk om te weten als u een bestelling wilt retourneren.

  Voor uw bestelling bij Trouwringen24.nl  geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de dag na levering. Binnen die termijn mag u de ringen vrijblijvend beoordelen en passen, tenzij uw bestelling speciaal voor u op maat gemaakt of gegraveerd is.
  Binnen deze termijn kunt u aangeven dat u afziet van de koop. U kunt hiervoor het onderstaande modelformulier voor herroeping gebruiken, maar u bent hiertoe niet verplicht.
  Na de melding heeft u vervolgens nog 14 dagen om het product terug te sturen.

  Ringen uit de series V001 en V007 kunt u altijd retourneren, tenzij ze op uw verzoek zijn gegraveerd. De serie V001 en V007 hebben wij namelijk standaard op voorraad in iedere ringmaat, kleur en breedte.

  In de volgende gevallen kunt u uw bestelling niet retourneren.
  Als u ringen heeft besteld die:

  • overeenkomstig uw specifieke wensen zijn gemaakt (maat, breedte, dikte, soort steen, kleur goud, etc.)
  • overeenkomstig uw verzoek zijn gegraveerd
  Uiteraard kunt u een bestelling altijd retourneren wanneer wij een vergissing hebben gemaakt bij het uitvoeren van uw bestelling. Denk aan een verkeerde gravure, ringmaat of breedte, of wanneer u de ringen beschadigd ontvangt.
  Als u per post retourneert kunt u de ringen gratis aangetekend verzenden met PostNL of andere standaard postvervoerders zoals DHL tot een maximum van € 9,00. De verzendkosten zijn voor rekening van Trouwringen24.nl*

  Trouwringen24.nl kan kosten in rekening brengen wanneer u een artikel beschadigd retourneert.

  Uw betaling
  Trouwringen24.nl zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding het door u betaalde bedrag terugstorten op uw bankrekening, inclusief de eventuele kosten (standaard) verzendkosten van de heenzending en eventuele kosten van aangetekend retourneren.
  Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen of dat u heeft aangetoond dat u ze heeft verstuurd.


  Belangrijk: het door u betaalde bedrag kunnen wij uitsluitend terugboeken naar de bankrekening of de credit card waarmee het bedrag is betaald!
   

  Retouradres
  Firma Verweij
  Kerklaan 2
  9341 AV Veenhuizen

  Bij retournering verzoeken wij u een retournummer aan te vragen en het retourformulier te downloaden en volledig in te vullen.

  Vraag uw retournummer aan:
  Mail: info@trouwringen24.nl
  Telefoonnummer: 0592 – 388506 

   

   Download hier het retourformulier


  * Voor retournering van uw ringen van buiten Nederland kunnen er kosten worden berekend. Retourneert u ringen vanuit het buitenland, dan dient u zelf de kosten voor aangetekend verzenden/ verzekerd vervoer te voldoen.


  Vragen of opmerkingen?
  Ons mailadres: info@trouwringen24.nl
  Ons telefoonnummer: 0592 – 388506
  U kunt ons 7 dagen per week bellen tussen 9.00 en 22.00 uur. Uw mail beantwoorden wij zo snel mogelijk.

  Download hier het modelformulier .voor herroepingsrecht.

  Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze algemene voorwaarden.