Verlovingsringen kopen

  Goedkope verlovingsringen koopt u heel snel en makkelijk online in onze webshop. Hier ziet u onze prachtige modellen in witgoud en geelgoud, bezet met briljant. Onze betaalbare verlovingsringen zijn sierlijk. De vormgeving is tijdloos, waardoor ze later goed passen bij de meeste trouwringen. Hierdoor heeft u er een leven lang plezier van!

  Een gouden aanzoeksring

  Bij een aanzoek hoort een aanzoeksring. Zo’n speciaal sieraad bestelt u met een paar muisklikken in onze webshop. Dat is praktisch, want uw aanzoek moet natuurlijk een verrassing blijven tot het feestelijke moment is aangebroken.

  Vroeger gaven mensen elkaar een verlovingsring als ze zich verloofden; tegenwoordig wordt met het begrip verlovingsring meestal een aanzoeksring bedoeld.
  De gouden ringen uit deze collectie zijn betaalbaar en stijlvol. Sommige ontwerpen zijn strak en modern vormgegeven; andere hebben een meer klassieke, tijdloze lijn. Zoals deze elegante klassieker: een witgouden verlovingsring met briljant.

  Verlovingsringen kopen met diamant

  Wat hebben bijna alle aanzoeksringen die worden verkocht met elkaar gemeen? Ze zijn bezet met diamant. De reden is simpel: een diamant schittert je tegemoet en staat vrouwelijk en elegant. Bovendien is diamant de hardste steen op aarde. Daarom staat hij symbool voor eeuwigheid. Wat is er romantischer dan een ring met diamant geven - of krijgen?
  De verlovingsringen die u bij ons koopt zijn dan ook allemaal bezet met briljantgeslepen diamant. Briljantslijpsel geeft een fonkelend lichtspel, waardoor de diamant maximaal glinstert.
  Een aantal van onze ontwerpen wordt gesierd door een rij kleine, fijne briljantjes. Andere modellen zijn bezet met een grotere solitair briljant.

  Wilt u een verlovingsring kopen en zoekt u een uniek ontwerp? Bekijk dan ook onze bijzondere verlovingsringen. Speelse design ringen met een onderscheidende lijnvoering.

  Witgouden verlovingsringen online bestellen

  Ringen in witgoud zijn bij een aanzoek of verloving het meest geliefd. Daarom bestellen de meeste mensen die verlovingsringen zoeken, in onze webshop een ring in witgoud. Dat komt omdat een aanzoeksring bijna altijd is bezet met diamant. En als diamant ergens mooi in uitkomt, dan is het wel in witgoud. Het wit van een briljant komt perfect tot zijn recht in wit metaal. Witgouden ringen zijn tijdloos en ze matchen later goed met een trouwring in geelgoud, roségoud – en uiteraard witgoud. Ook bij andere metalen doen ze het goed. Ideaal te combineren dus!

  Verliefd, verloofd, getrouwd…Voor het geven van verlovingsringen zijn eigenlijk geen vaste regels. Meestal is het de man die een ring aan zijn geliefde geeft; vaak gebeurt dit bij een aanzoek. Soms geven aanstaande stellen elkaar een verlovingsring als ze zich verloven. De verlovingsring wordt later de trouwring, maar het gebeurt ook geregeld dat een vrouw eerst een aanzoeksring krijgt en dat beide geliefden later nog aparte trouwringen aanschaffen. Jullie bepalen zelf wat bij je past…
  Heeft u vragen over onze online damesringen of bent u op zoek naar een ander ontwerp? Neem even contact op, dan heeft u snel duidelijkheid!