Virtuele adviseur

  Advies nodig? Vraag het de adviseur van Trouwringen24.nl! Hij laat u zien wat de mogelijkheden zijn en helpt u bij het maken van een goede keuze. Samen met onze adviseur vinden jullie snel de ringen die bij jullie passen.

  Aantal personen

  Wilt u advies voor één persoon of voor twee personen?


  1 persoon
  2 personen
  Kleur

  Kleur

  We hebben trouwringen in geelgoud, witgoud en roségoud. Geelgoud is warm van kleur; witgoud is mooi tijdloos grijswit en roségoud heeft een intense roodgouden gloed. U kunt ook kiezen voor een ring in meerdere kleuren goud: bicolor is een mooie combinatie van twee kleuren goud; tricolor zelfs van drie. Trouwringen in meerdere kleuren goud combineren makkelijk met andere sieraden in goud en zilver. Daarnaast hebben we trouwringen van platina, een heel zuiver edelmetaal met een maanwitte kleur. Naar welke kleur gaat uw voorkeur uit?


  Geelgoud
  Witgoud
  Roségoud
  Meer kleuren goud (bicolor of tricolor)
  Platinawit
  Stijl

  Stijl

  Smaken verschillen en de stijl van onze ringen dus ook. We maken gladde trouwringen, bewerkte trouwringen en trouwringen met diamant. Gladde ringen hebben een glad oppervlak zonder bewerkingen. Ze zijn tijdloos en overal mee te combineren. Onze bewerkte ringen zijn voorzien van een fraai accent: een groef of lijnen, of reliëf - een subtiel hoogteverschil tussen twee banen bijvoorbeeld. Sommige van onze modellen zijn bezet met een of meerdere briljanten - glinsterende diamanten met briljantslijpvorm. Ze verliezen nooit hun glans en maken uw ring tot een fonkelende blikvanger. Wat spreekt u het meest aan, een gladde trouwring, een bewerkte trouwring zonder diamant of een ring met diamant?


  Gladde trouwring
  Bewerkte trouwring
  Trouwring met steen
  Materiaal

  Materiaal

  We hebben trouwringen in geelgoud, witgoud, roségoud en ook in meerdere kleuren goud (bicolor of tricolor). Dit zijn allemaal duurzame legeringen van 14 karaat goud. Ook maken we trouwringen van bijna zuiver platina (95%). Platina is het meest witte en harde metaal dat er bestaat. Gaat uw voorkeur uit naar een ring van 14 karaat goud of van platina?


  14 karaat goud
  Platina
  Diamant

  Diamant

  Een diamant geeft een trouwring een prachtig accent. Daarom is een aantal van onze modellen bezet met een of meerdere briljantgeslepen diamanten. Briljant is een slijpvorm die diamanten optimaal laat fonkelen als het licht erin valt. Voor de liefhebbers van fonkelende stenen hebben we een aantal ringen bezet met een extra grote diamant: stuk voor stuk fraaie blikvangers! Wilt u het liefst een trouwring zonder steen, een ring met één of meerdere diamanten of een trouwring met een extra grote diamant?


  Geen steen
  Eén diamant
  Meerdere diamanten
  Extra grote diamant
  Breedte

  Breedte

  Omdat handen heel verschillend zijn, maken we trouwringen in verschillende breedtes. Bij tengere, fijne handen staan smalle modellen vaak beter. Brede trouwringen staan mooi aan een wat grotere hand. Al is dit alles ook een kwestie van smaak. Wilt u een blikvanger, dan kan ook een brede strak vormgegeven ring met stenen heel mooi staan aan een ranke hand. We hebben ringen in 4 breedtes. Waar gaat uw voorkeur naar uit?


  Smal
  Middel
  Breed
  Extra breed
  Comfort

  Comfort

  Vooropgesteld: al onze ringen zitten prettig en dragen daarom het predicaat Comfortabel. Voor de liefhebbers van extra draagcomfort hebben we de uitvoering Comfortabel Extra. Deze ringen hebben een enigszins bolle binnenkant waardoor u bijna niet voelt dat u een ring draagt. Ook gaat de ring door zijn bolle binnenkant heel makkelijk om en af. Kiest u voor Comfortabel of voor Comfortabel Extra?


  Comfortabel
  Comfortabel Extra
  Prijs

  Prijs

  Veel stellen die gaan trouwen werken met een budget. Logisch, want bij een bruiloft komt veel kijken. Houd wel altijd in het achterhoofd dat je trouwringen als het goed is een leven lang draagt! Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben we onze ringen ingedeeld in prijsklassen. Welk budget heeft u in gedachten?


  Budget t/m € 1100,- per paar
  Budget v.a. € 1100,- per paar extra